Web hosting, wat betekent dat nou precies?

web hosting

<h1>Web hosting, wat betekent dat nou precies?</h1>

Web hosting

 

Web hosting is een dienst die het mogelijk maakt websites op het internet te publiceren, zodat ze toegankelijk zijn voor de hele wereld op het World Wide Web. Web hosting bedrijven kopen of leasen veel servers in een datacenter die zijn aangesloten op het internet, en verkopen gepartitioneerde ruimte op de server, meestal onder de naam Shared web hosting. Website eigenaren betalen allemaal een klein bedrag, voor een gedeelte van deze server.

Website hosting providers bieden meestal veel meer dan alleen ruimte op een server. Vaak een volledig pakket waardoor de eigenaar van de website alle tools krijgt aangeboden die nodig is voor het maken en beheren van een website. De meeste shared hosting plannen komen met een bedieningspaneel waardoor de gebruiker een eenvoudige tool krijgt voor het instellen e-mail adres, databases toe te voegen, FTP toegang tot hun website, backups, statistieken, e-commerce winkelwagentjes, en veel scripts te uploaden. Voorbeelden zijn WordPress, of Joomla CMS of Magento. Veel web hosting diensten geven u ook een gratis domeinnaam, gratis reclame credits en een paar andere gratis bonussen, zodat je hun service zult kiezen.  

Shared web hosting

Met shared web hosting hoeft u geen systeembeheerder te zijn, aangezien de web host je voorziet van volledig technische ondersteuning en zij zullen er alles aan doen om je website 100% online te houden. Web hosting is dus niet alleen schijfruimte, maar veel meer! Neem daarom alle opties in overweging voordat je de juiste beslissing maakt. Wij bieden veel opties aan onze klanten, voor een lage prijs. 

Wat bieden wij aan aan onze klanten?

<Functionaliteiten toevoegen>